Over Flevodoodles

Flevodoodles...

Flevodoodles is gevestigd in de Noordoostpolder in de kop van Flevoland. We fokken Australian Labradoodles, omdat we het uiterlijk en de eigenschappen van deze hond bijzonder vinden. Deze lieve, vrolijke honden zijn levensechte knuffelberen. En zeg nou zelf: een hond die niet verhaart, een lief karakter heeft, intelligent is en ook nog eens geschikt is voor mensen met een hondenallergie is toch het ideale huisdier?

 

We vinden het belangrijk dat onze honden als échte gezelschapshonden opgroeien, gezond blijven en veel beweging krijgen. Daarom wonen al onze honden gezellig bij hun gastgezin en komen de dames af en toe gezellig bij ons in huis op het moment dat ze een nestje krijgen. Bij ons krijgen ze dan precies de hoeveelheid aandacht en rust die ze nodig hebben en draaien ze lekker in ons huishouden mee. Dribbel is de clown die ons thuis de sfeer mag maken en af en toe een nestje met mamma hond erbij in huis vind ze heel gezellig.

 

We vinden het enorm belangrijk dat onze pups goed socialiseren, daarom groeien ze op bij ons in huis en willen we ze aan zoveel mogelijk geluiden, mensen en andere dingen laten wennen. De socialisatie kunnen wij maar voor een deel doen, namelijk tot 8 weken leeftijd. Het 2e deel van de socialisatie is aan de nieuwe eigenaren, daarom vinden we het belangrijk dat onze pups in een stabiele omgeving terecht komen, waarbij het belang van de pup voorop staat.

 

Flevodoodles en de ALAEU

 

Flevodoodles is lid van de ALAEU, de Australian Labradoodle Association Europe. We zijn aangesloten bij deze vereniging omdat we graag dit bijzondere ras op verantwoorde wijze willen fokken. De gezondheid en mentale gesteldheid van onze honden staat bij ons dan ook op de eerste plaats. Onze honden worden regelmatig gecheckt en zijn nauwkeurig getest. 

 

Doodles in the picture