Over Flevodoodles

Flevodoodles...

Flevodoodles is gevestigd in de Noordoostpolder in de kop van Flevoland. We fokken  Australian Labradoodles, omdat we het uiterlijk en de eigenschappen van deze hond bijzonder vinden. Deze lieve, vrolijke honden zijn levensechte knuffelberen. En zeg nou zelf: een hond die niet verhaart, een lief karakter heeft, intelligent is en ook nog eens geschikt is voor mensen met een hondenallergie is toch het ideale huisdier?

 

We vinden het belangrijk dat onze twee honden als échte gezelschapshonden opgroeien, gezond blijven en veel beweging krijgen. Daarom groeien ze op in ons huis, nemen we ze overal mee naar toe en trainen we met ze. Winnie is bijvoorbeeld dol op rennen over een parcours en Dribbel is een echte Sherlock Holmes met haar speurneus. 

Flevodoodles en de ALAEU

 

Flevodoodles is lid van de ALAEU, de Australian Labradoodle Association Europe. We zijn aangesloten bij deze vereniging omdat we graag dit bijzondere ras op verantwoorde wijze willen fokken. De gezondheid van onze honden staat bij ons dan ook op de eerste plaats. Onze honden worden regelmatig gecheckt en zijn nauwkeurig getest. 

 

Doodles in the picture